4 Şubat 2010 Perşembe

Tallinn Times



http://tallinn.ee/eng sitesi bizi hayatta tutuyor. nereye gideceksek yol tarifini buradan alıyoruz.

Pazartesi günü BFM'de ilk dersime girdim. James Thurlow'dan History of Philosophy dersi... Buna göre dönemin sonuna kadar 5 şey okumam lazım. Biri Hegel'in Lectures on the History of Philosophy'si. Biraz da dersin tanımını yapmak için istiyor bunu okumamızı. Sonra Heraclitus: Fragments, Nietzsche: Genealogy of Morals, Sartre: Existentialism ve de içlerinden birini seçeceğim Descartes: Meditations ya da Berkeley: Three Dialogs.
Oldukça eğlenceli olacağa benziyor. 

Yarın başka bir derse gireceğim: "Story of Image and Color". Ressam bir kadın tarafından veriliyormuş ders ve aldığım duyumlara göre fena halde saykodelik bi dersmiş. Kadın çılgın çılgın ödevler verip duruyormuş. Sonunda da ortaya audiovisual bir şeyler istiyormuş hepimizden. Bu dersi oldukça merakla bekliyorum. Oldukça eğlenceli ve geliştirici olacağını düşünüyorum. 

Bir de bu Erasmus insanları bizi çok meşgul ve sosyal tutuyolar. Durmadan yeni bir programla geliyolar karşımıza. Bu ilk oryantasyon haftasında şehiri ve birbirimizi tanımaya yönelik şeyler var. Buz pateni, Eski Tallinn (Vana Tallinn - şehrin ortaçağdaki merkezi. Harika güzellikte bir yer, fantastik kitaplardan fırlamış gibi) şehrinde bir macera turu, Hoşgeldiniz Partisi vb gibi şeyler var. Çok keyifli... =))

Ve bi de... her zaman.. harika....

KAR VAR HER YERDEEE!!!





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder